Oljefondet

Hvilke konsekvenser bør det få når det er absolutt umulig å evaluere Oljefondets aktive forvaltning korrekt. Oljefondet investeres i henhold til strenge etiske kriterier som blant annet omfatter forbud mot tobakk visse typer våpen samt spesielt skadelig oppførsel på flere fronter som klima eller menneskerettigheter.


Oljefondet 2018 Movie Posters Comedy Tv Shows

Partnerskapet mellom Norges Bank Investment Management NBIM og Prologis har kjøpt 14 logistikkeiendommer i Storbritannia.

. Oljefondet vil ikke kvitte seg med utslippstunge aksjer for å nå klimamålene men være en pådriver for omstilling. Oljefondet er et av verdens største fond. Oljefondet betalte 220 millioner pund tilsvarende i underkant av 27 milliarder kroner for eierandelen på 50 prosent.

Er Oljefondet et svart hull. Nedsalg skjer enten etter at Norges Banks hovedstyre vedtar utelukkelse av navngitte selskaper basert på råd fra Etikkrådet. 120122 0403 Oppdatert.

Nicolai Tangen er leder av Norges Bank Investment Management som forvalter Oljefondet på vegne av Finansdepartementet. For å påvirke må vi faktisk være eiere sier visesentralbanksjef Øystein Børsum. Norge - Transparency International er en global organisasjon stiftet i 1993 for å motarbeide korrupsjon nasjonalt og internasjonalt.

Investeringene er fordelt på de fleste markeder land og valutaer for å ta del i global vekst og verdiskapning og sikre god risikospredning.


Pin Pa Art Sculpture


Odslar Bort Oljefondet Politikk


Oljefondet Prover A Fa En Hand Pa Rattet I Tesla Aftenposten Tesla Car Tesla Tesla Motors


Pin Pa Ninox

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel